Det er ikke for at blogge, men du tør ikke!! Og noget om Lasse Rimmer
Jeg sidder forresten endnu en gang på arbejde uden det store at lave. Faktisk har jeg siddet her i over en time endnu, uden at lave noget!

Jeg sidder jo også og venter på at nogen køber billetter til det store stand-up show den 8. november. Altså det med Lasse Rimmer, Sebastian Dorset, Carsten Eskelund og Tobias Dybvad. Hvis du læser jævnligt på min blog er du nok ved at være træt af at hører om det show, men jeg vil så gerne sælge nogle billetter! Kom nu! Køb dem til dig og alle dine venner! Please! Bare et par stykker? Eller 19? Eller 2346? Det kan du ikke, for så mange kan der slet ikke sidde, men alligevel! Du vil da gerne have den rokoko-pude, ikke Mulle?? Det er ikke for at blogge men du tør ikke? Køb dem her: Tlf: 5944 4510 eller via www.nvsbilletten.dk hvor du bare skal søge under “stand” eller “holgerevent”! Please!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *