TILBAGE!! Nu med mere at lave!
Ja, så sagde vi lige at jeg ikke havde opdateret siden i 10 dage! Tjuhej! Det må ikke ske!

Grunden er dog enkel! Jeg laver en masse ting! Og når jeg ikke laver dem, er jeg træt fordi jeg lige har lavet en masse ting! Det er vist en ond cirkel! Eller noget!!

Nå, men vores stand-up show har det godt! Vi har solgt halvdelen af billetterne, og mangler så sjovt nok kun at sælge den anden halvdel! HAY!! HAR DU KØBT BILLET???? Afsted med dig!

Oven i alt det med holgerevent.dk så er jeg startet i praktik! Jeg keder mig når jeg er i praktik! Det er kedeligt! Jeg gider ikke praktik! Og alle siger altid til mig: “Jamen, det burde da være det der er det bedste! Du læser jo til lærer! Vi du da ikke undervise?”

NEJ!

Jeg gider ikke være lærer! Det stinker at være lærer! Men jeg har ihvertfald en masse at se til, når jeg sådan er i praktik! Og så er jeg på arbejde lige nu! Der hvor jeg altid er når jeg skriver i min blog, efterhånden!

Når jeg har fri skal jeg på andet arbejde, nemlig i ungdomsskolen, med dramaholdet, og vi skal på knald herlig og dejlig hyttetur! Hurra for det! Det plejer at være ganske hyggelig! Nu skal jeg snart lukke billetsalget! Du kan nå at købe billet i ca 15 min. i nu! På tlf. 5944 4510 RING NU! Jeg keder mig!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *