Så skal der tastes…
Jeg har lige via Jimbo tilmeldt mig en taste-tæller! Det er da spas! Så kan man rigtigt se om man taster hurtigt eller hvad! Men det er faktisk svært, for pludselig vil man taste meget og hurtigt, og skal samtidig tænke hvad man taster! Uhh… svært! Nå, men jeg kan da fortælle at jeg netop er hjemvendt fra MixFM’s studier, hvor jeg sammen med Holger har indspillet en række små nyhedsudsendelser om det der bryllup. JEg ved ikke om du har hørt om det, men en eller andet som at der hedder Frederik skal vist nok giftes med en som at der hedder Mary! Så tillykke til dem! Men vi lavede en masse, og det blev faktisk meget sjovt! Det bliver nok sendt fra på Mandag! Kig på MixFm’s hjemmeside, hvis du vil se hvor man skal stille sin radio for at høre det! Ellers kommer de forskellige ting nok til at ligge på hjemmesiden, altså MixFm’s så man kan hente dem derfra!

Ellers ikke noget! Det skulle da lige være at jeg skal sove… NU!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.