Oplevelser man gerne ville være foruden…
Ja, så skete det igen… tømmermænd… disse bastande små bæster som vælger at indtage ens krop når man virkeligt ikke har brug for det.

Jeg blev virkeligt meget fuld… jeg gik i brædderne allerede klokken 24, efter kun små 4 timers festen… helt skidt. Jeg har ikke lige fået spist aftensmad, så den bestod primært af nachos, som jo nok ikke lige er en del af den nederste madpyramide kasse. Nå, men jeg valgte at blande… meget… JEg plejer for det meste at vide hvornår jeg skal holde op med at drikke for ikke at ørle, men jeg er vant til at have spist først. Jeg kender tilsyneladende ikke rigtigt min krops signaler når jeg ikke har spist.
Men da jeg så havde tømt min mave… Var der en flink ven som lige ville hive mig lidt rundt udenfor så jeg kunne få det bedre. Det var da herligt nok, men det eneste problem var nok at han mente at jeg skulle have knækbrød og mælk… ud fra den begrundelse af det kan man ikke kaste op igen… det kunne man… men tilgændgæld ser det virkeligt klamt ud… en kvart skumme ved wasa… nam nam!

Men så har jeg prøvet det… igen… Æv!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *