Endelig færdig…
Jeg er nu, efter nærmest konstant spil i over 12 timer blevet færdig med Monty Pythons “The meaning of life”-spil! Det tog sin tid! Så det har ca. taget mig 20 timer at komme igennem det, og alle 12 timer i dag, brugte jeg en walk-through… Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvordan det ville være at spille uden hjælp! Det er nogle vanvittige ting man skal gøre, som man ikke lige opdager!
Fx er der et sted i spillet, hvor man skal stå stille i omkring 5 minutter! Dvs at man ikke engang må røre musen! Efter de 5 minutter får man så en ting man skal bruge senere i spillet! Det er meget svært, men også meget sjovt! Der er tonsvis af klip, hentydninger og bare mærkelige indfald hele spillet igennem!

Og oven i det, er der en bug, lige inden det allersidste i spillet! Så man kan ikke komme igennem det, uden at snyde lidt! Præmien for at vinde spillet, er et herligt klip som ikke kom med i “The Meaning of life”-filmen! Så det var det hele værd!

Det er spass!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *