Nogle gange…

Kan det være svært at få startet sin dag. Det er ikke af ond vilje, men nogle gange kan jeg simpelthen ikke komme afsted. Det hænger klart sammen med at jeg ikke har noget rigtigt arbejde lige for tiden, men kun noget hvor jeg kan komme. Ja, noget hvor jeg kan komme! Og det gør det svært.
Så i dag nåede jeg det ikke… klokken blev så meget inden jeg kom afsted, at jeg droppede det helt! Og når jeg så har droppet at komme afsted, keder jeg mig bravt!

Nå, men for at fortælle om hvad jeg så har brugt min tid på, må jeg hellere starte med i forgårs! Tirsdag eftermiddag, efter at have støvsuget, gik jeg tilbage til min computer. Musen kunne ikke bevæge sig og tastaturet kunne heller ikke gøre noget. Hmm… tænkte jeg, det er nok batterierne i det trådløse som er røget. Men der var lys i det hele. Hmm.. nå, men jeg slukkede computeren… skidt… den kunne ikke tænde igen! Den startede op, og så intet… Den viste ikke bios-billedet eller noget. Der var intet på skærmen.
Æv, tænkte jeg! Jeg tog så min pc under armen, og ind i den butik jeg havde købt den i. Den er kun 1 år gammel, så garantien gælder stadig. Manden i butikken sagde at han ville skrive haster på den, og ringe til mig senere på dagen. Det gjorde han bare ikke! I dag, da jeg var stået op, ringede jeg til dem. Klokken var 10.30, og de skulle åbne kl. 9.30. Den ringede mange gange… rigtigt mange gange. Da der endelig var en som tog tlf’en, fik jeg at vide at ham som står for supporten, og åbenbart er den eneste, ikke var mødt endnu. Ring om en time, sagde manden. Der tænkte jeg så, at jeg ville tage på arbejde når jeg havde fået fat i ham. En time senere: Han er ikke kommet! Ring om en time! To timer senere: Han er ikke mødt endnu! Ring senere!
Efter 4 timer og lidt til, var klokken blevet 14.30! Og han var mødt da jeg ringede! Han lovede så at ringe til mig om et par timer, for at fortælle hvad der skal laves og hvor lang tid det ville tage… Klokken er 16 nu… han har ikke ringet! Jeg tror ikke han ringe i dag… Jeg må sikkert ringe til ham i morgen, for at få at vide at han ikke er mødt…!

JEG SKAL BRUGE MIN COMPUTER!
Men hov, tænker du nok… hvad skriver du så på nu?? Tja, jeg skriver på min meget gamle bærbare… Det er ikke helt det samme!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Nogle gange…

  1. Rikke Grotum says:

    Hej Gorba!

    Tillykke med fødselsdagen, håber du har en prima dag. Hurra!

    Mevs Søren og Rikke

    (se den flotte blog http://tubanyt.blogspot.com/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *