Et tilbageblik på ugen på Roskilde

Det har været en anderledes festival i år. Ikke fordi regnen var noget nyt, men fordi mange af de gæster som er her, er kommet til i de sidste to år hvor vejret har været fantastisk. Det er nok også derfor at en del er taget hjem, da regnen kom.
Jeg har nu haft det herligt, på trods af regnen. Jeg har også taget mig den luksus at tage hjem to gange i løbet af ugen. Ikke bare fordi det regnede men også fordi jeg virkeligt savnede min fantasktiske søn.

Nå, men hvis jeg skal lave en lille anmeldelse af de koncerter jeg har set så ser det sådan ud:
Torsdag: Så intet… jeg tog hjem, da jeg havde arbejdet ude i regnen hele dagen. Jeg ville bare være i tørvejr!
Fredag: Så noget af “Queens of the Stone Age”. Jeg syntes egentligt det var en ok koncert, men den var ikke god nok til at jeg ville blive stående og se den færdig. Så det endte med at der gik øl i den istedet for! Det kan jo ske…!
Senere fredag så jeg Peter, Bjørn og John. Det var fedt. De var faktisk rigtig gode. Meget melodiøs og befriende.
Så sidste koncert var Nephew. Jeg stod helt nede foran. Det var virkeligt fedt. Det bliver bare federe af at stå helt oppe foran. Det er altid en oplevelse!

Lørdag. Min kæreste kom forbi; Hun havde parkeret Junior hos mine forældre, så hun var med hele dagen.
Vi startede med en gang spass… Det var Hayseed Dixie, som fortolker kendte rock og popnumre med contry og ægte hill-billy. Det var sjovt! Vi smuttede inden koncerten var slut, og gik forbi Cosmopol-scenen. Her var en fantastisk “Human Beat boxer” i gang. Faith SFX – Intet mindre end fantastisk!!! Se mere her: her og her!
Ja, og så valgte vi desværre at se “Red Hot Chili Peppers”. Hold da op… det var ikke fedt. Kedeligt og, ja kedeligt!

I dag er det så søndag. Sidste dag. Jeg skal se “Muse”, og måske “Dúné”. Det var så den festival. Så skal der vare lige soves i en uge, og så er man klar igen!

Go’ festival. Jeg håber vi ses til næste år!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *