Nu med sponsorindlæg

Ja, jeg har tilmeldt mig sbonsor. Så må vi se, hvad det bliver til. Jeg får altså tilsyneladende penge for at skrive dette..! Så ved du det.
Første opgave: Cult
Indlæget skal handle om en konkurrence, hvor alle vinder! Sejt… men hvor seje er præmierne så? Hvis man besøger et tivoli og få fritvalg på alle hylder, er det altid plast-dimser og, nå ja, crap, man kan vinde.
For at deltage skal man melde sig ind i en “Denmark by night”/nightleif(som det vist ikke hedder mere), og så er man med i konkurrencen om præmier. Åbentbart 2 mill og mange andre ting! Men fedt nok.. jeg tilmelder mig… og… for at deltage skal man have en kode. Det er noget crap. Jeg kan, som du kan læse længere nede her, ikke rigtigt lide cult. Og jeg går ikke specielt meget i byen. Så jeg er skudt forbi i denne konkurrence. Så minus point fra mig!

Langt de fleste energidrinks smager dårligt. Cult er ingen undtagelse. De smager af plast og gamle vingummier. Men alligevel kan jeg da godt knytte et par kommentare til produktet.

Det er Cult som har lavet reklamer med nøgne damer; Reklamer hvor man kunne se en dame står nøgen og give fuck-fingeren. Jeg ved ikke helt hvad de har villet med den reklame, men folk blev da sure…!
JEg er som sagt ikke specielt glad for smagen af energidrinks, men jeg kan da godt finde på at købe en, hvis jeg skal kører bil og det er blevet sent. Jeg bilder mig ind at de virker. Jeg har ikke noget at hænge det op på. Men altså hvis jeg skal vælge mellem energi-drinks og så kaffe, så snupper jeg mig altså en kop kaffe. Det smager også bedre!
This entry was posted in energidrik, konkurrence, shaker. Bookmark the permalink.

1 Response to Nu med sponsorindlæg

  1. Charlotte says:

    Det er vist hårdt at være på barsel… Så hårdt at vi bliver skræmt væk fra at få børn, hvis du fortæller om det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *