En ny start

Min blog har ligget meget stille… i laaaang tid. Egentligt ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, men nok fordi Facebook overtager de ting man vil sige. Man fatter sig nok lidt i korthed.

Når, men nu starter jeg et kapitel i mit liv, hvor jeg skal prøve kræfter med stor bureaukrati og finde tålmodigheden frem… Jeg skal prøve kræfter med A-kasser, dagpenge-kontorer og arbejdsformidlinger – kort sagt: Jeg er arbejdsløs.

Jeg har det egentligt fint med ikke at have noget job lige nu. Det er sådan første gang hvor jeg ikke lige har haft noget på hånden, der kan overtage min tid, men det skræmmer mig ikke.. ikke endnu. Jeg har så også kun været officielt arbejdsløs i 22 minutter…

Min plan var at bruge min blog til at beskrive forløbet ind til jeg forhåbentligt finder et nyt job. Så lad os se om der kun kommer et par indlæg.

But, here goes:
Klikkede mig ind på jobnet.dk. Havde snydt lidt og havde allerede oprettet en profil og et cv. Så jeg skulle sådan set bare klikke på en: Meld dig ledig-knap. Hep… Smart…
Når man så er igennem det, kommer der sørme to links… til samme adresse… denne: http://www.adir.dk/sw15465.asp?katid=4 – Nem og overskuelige liste med formularer… jeg skal bruge to af dem. Jeps…

De to formularer skal sendes til min a-kasse. Ok.. det skulle være til at klare. Kigger dem lidt i gennem, og opdager så at, fordi jeg har holdt barsel ind til i dag, må udfylde endnu en formular om hvorfor jeg har været væk.
Nå, pyt. Min a-kasse modtager alle formularer digitalt, skriver de. Smart! Jeg klikker mig ind og bliver så bedt om at logge ind.. enten med cpr + en pinkode eller med digitalt signatur…
Pinkode… jeg aner intet om min a-kasse. Jeg har betalt til den i mange år, men har aldrig brugt dem… (Nok fordi begge mine forældre arbejder i fagforeningen, så det er nemmere at spørge dem…)
Nå, ny pinkode kan sendes til mig. Men gisp. Det tager 2-3 dage… Har i prøvet med en mail?

Så her er jeg nu 40 minutter henne i min arbejdsløshed, og jeg sidder fast. Super!

Nu må jeg så hellere sove, så jeg rigtig kan være arbejdsløs i morgen… og så ringe til den der a-kasse.. jeg skal lige vide om jeg er selvstændig eller lønmodtager… ak!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *