Varmt? Tja… nu med klumper!
Og varme er ikke sjovt når man har tømmermænd… Det er ligesom om at det hele lige blir’ en smule mere ubehageligt… Så jeg må tilstå at jeg brugte toilettet på en noget uhandy måde. Jeg synes faktisk at man bør lave et “ørle-toilet” hvor man er fri for at bukke sig så langt ned. Måske er det ikke alle som oplever det som et problem, men jeg er næsten 2 meter, og det er godt nok slemt at bukke sig så meget når man har så meget tømmermænd… Så jeg ville gerne opfinde en dims man kan sætte på toilettet, en slags nedløbsrør eller lign. som så kunne føre en ørl ned til kummen uden at man skulle bukke sig! Nogle designere som går i krig?

Nå, men jeg havde brugt det meste af en time på at spise en lille bolle som min søde kæreste havde bagt her den anden dag. Det er nogle ganske dejlige boller, men når man går rundt med den i en time bliver den en lille smule tør. Nå, men jeg havde endeligt fået spist bollen, og så ørler jeg! En times kamp med en bolle ender så med at jeg bare kaster den op! Spild af tid!!!!

Nå, men jeg har efterhånden fået styr på mine tømmermænd, og laver lige pt. en god portion kylling i min mini-mini-mini-ovn, hvor der næsten kan være 4 stykker kylling og et flute… Mmmmm…

Jeg satser på at spise det hele meget hurtigt, så hvis det skulle ske at jeg ørler igen, har jeg ikke spildt så meget tid på dette måltid!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *