Et væld af aktiviteter!
Mange ting er sket siden torsdag: Nyt arbejde, Stand-up på ComedyZoo og udelivstur i Sverige! Puha! Nå, men for at starte fra en ende af, kan jeg fortælle at jeg har fået job på Holbæk Teater! Her skal jeg sælge billetter og stå i baren når der sker noget! Det var ganske sjovt, måske rent bortset fra at de lige har fået nyt booking-system via Billetbyen.dk og det system som Holbæk Teater har fået er langt fra fejlfrit. Det betød at jeg solgte 10 billetter på de to timer jeg var der, men at gennemsnits ekspeditionstiden var på over 10 minutter… skidt statistik!

Direkte efter arbejde tog jeg til ComedyZoo hvor Lasse Rimmer og Mick Øgendahl havde arrangeret at de skulle fylde hele aftenen ud med dem selv! Og det var skægt!! Jeg skulle der ind sammen med min kæreste, hendes veninden og min ven. Og ja, det kunne godt virke som en slags dobbelt-date ting, og det var det måske også… Min kæreste og hendes veninde var der inde ca 40 min før os, så de skulle finde et bord til os! Det gjorde de så! De havde fundet det FORRESTE BORD! Det betød at vi sad lige foran de optrædne! Det er også ok, hvis man ikke rager op eller er nemt at ligge mærke til, men her sad jeg så med mine næsten 2 meget og noget bøvede udtryk og gloede lige ind i skridt højde på de kendte stand-uppere… Så prøv at gæt om Lasse Rimmer lige skulle snakke om/med os! Han spurgte os 4 om nogle af os var kærester, og jeg svarede JA, han spurgte så hvem der var kæreste med hvem og jeg pegede på min kæreste og Jesper(gæsteskribent på siden her) pegede på veninden, men ikke tydeligt nok, ihvertfald så utydeligt at Lasse Rimmer troede at vi begge pegede på min kæreste! Det var skægt!

Lasse Rimmer og Mick Øgendahl havde besluttet at invitere et nyt og lovende talent ind og lave lidt stand-up, og de havde valgt Tobia Dybvad og det var ikke noget dårligt valg!

Du kan forresten opleve Tobias Dybvad, Lasse Rimmer, Sebastian Dorset og Carsten Eskelund den 8. november på Holbæk Egnsteater!! Og du kan læse mere og købe billetter meget snart på www.holgerevent.dk

Nå, men så fredag morgen klokken kvart i “jeg sover lige 3 timer mere” skulle vi mødes foran Holbæk Seminarium med vores herlige rejserygsække… Inden jeg fortæller mere vil jeg lige sige at jeg ikke ligefrem er den helt store ude-menneske… Jeg kan bedst lide en seng og noget varme…

Men… Vi kørte mod Sverige og var på daværende tidspunkt ved rimeligt godt mod! Solen var lidt fremme og vi havde det meget sjovt i bilen! Vi hørte en herlig 80’er cd med Megadeath, og det er sikkert meget godt… Vi ankom til en sø et godt stykke oppe i Sverige ved 1 tiden, og her blev vi kørt et andet sted hen, for det andet sted var bedre at vandre fra…? Vi gik så i godt 4 timer hvor af den sidste time var i regn, og da vi nåede frem pissede det ned! Sur numse! Vi fik stil to hjemmelavede telte op lavet af snor og presenning. Så lavede vi noget mad, og så sov vi! Andet var der ikke at lave i det vejr.

Det var heldigvis blevet tørvejr næste morgen hvor vi så skulle sejle i kano! Det gjorde vi så, næsten 20 kilometer faktisk… Og igen, den sidste time i vold-mega-psyko-skod-kæmpe regnvejr… Alt var vådt, alt… Ting jeg ikke vidste havde mulighed for at blive gennemblødte var våde som aldrig før. Min regnjakke var for våd til at den kunne bruges, min sovepose var våd og mine nudler var klare til at blive spist… Så vådt var det…

Så samme opskrift som aftenen før: sætte telt, spise og så i seng! Der skulle ellers have været en masse aktiviteter men de blev aflyst pga. vejret!

I morges, søndag, stod vi op ved 7 tiden og sejlede i kano igen, knap så hurtigt denne gang, og vi var tilbage ved kanocenteret ved 10-11 tiden. Her nåde jeg og Freja, hende jeg sejlede i kano med, at påsejle en stor svensker med en redningsvest på størrelse med en jumbobog, som til noget skjult morskab for Freja og mig, væltede i sin kano og plaskede rundt som en anden hval med mistet førlighed…

Men nu skal jeg sove, for fjernsynet viser Titanic og den er godt nok kedelig!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *