Nyt fra A-kasse

Så kom svaret fra A-kassen ekspert på 6 ugers selvvalgt uddannelse og “tæl ugerne du har ret til dagepenge i”:

Hej Michael Mikkelsen.
Jeg har modtaget din mail om, hvornår du har ret og pligt til aktivering, og om 6 ugers selvvalgt uddannelse som død periode.

Det er helt korrekt, at reglerne er sådan. Men det er Jobcenteret du skal henvende dig til om dette, da det er Jobcenteret, der alene er ansvarlige for, hvornår du skal aktiveres. De kan godt skønne, at en tidligere indsats kan hjælpe dig. Så du skal tale med Jobcenteret hvis du mener, at du ikek skal aktiveres på nuværende tidspunkt.

Du har på nuværende tidspunkt (udgangen af uge 15. 2011) brugt 27 ydelsesuger, og du har 77 ydelsesuger til rest ifølge vores opgørelse af dette.

Hvis der er noget du er I tvivl om, er du velkommen til at kontakte os.

Super… A-kassen siger jeg skal tale med jobcenter som siger jeg skal tale med A-kasse. Er der flere som vil være med til at spille smørklat?

Nå… jeg skrev derfor følgende brev til A-kasse-eksperten:

Ja, så er jeg så på bar bund…
Sagen er den at mit jobcenter siger jeg skal tale med jer, da det er jer som tæller ugerne sammen. Og da de kontaktede jer sidst, fik de at vide at de 6 uger skulle tælles med.
Det betyder at jeg skal i aktivering i uge 28 2011. Når du giver mig ret (som den første af alle… inkl flere jobcentermedarbejdere der mente jeg skulle have mine skolepenge tilbage hvis jeg mente at de 6 uger ikke skulle tælles med) betyder det (i følge jobcenter) at I skal ændre hvor mange uger der er brugt, så de kan ændre min dato for seneste aktivering.

Sagen er den at jeg har job pr. 1/8, og lige nu skal jeg altså aktiveres i tre uger. Tælles de 6 uger ikke med, skal jeg altså ikke aktiveres.

Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op. Nu ved jeg at jeg har ret. Men mit jobcenter vil ikke hører på mig, og i beder mig kontakte jobcenter. Så du kan nok se at jeg sidder fast! Hvad skal jeg gøre nu?

Ja… så… UPDATE KOMMER NOK EN GANG…!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *