Svar til Troels Lund Poulsen

Kære Troels Lund Poulsen

Tak for dit svar. Det er rart at vide, at du tager dig tid til at svare mig.

Desværre forholder du dig ikke meget til indholdet i videoen. Her tænker jeg mest på udsagnet om konsekvensen af test/prøver og på måden skolen er inddelt på.

Derudover vil jeg gerne takke dig. Jeg er nemlig blevet ansat på en privatskole. Det jeg vil takke dig for, er at jeg, med din og din regeringspolitik på folkeskoleområdet, er sikret job de næste mange mange år. Folkeskolen forfalder, lærerne enten flygter, går ned med stress eller går på pension. Samtidig er skolernes stand mange steder så ringe, at de ikke opfylder kravene for voksnes arbejdsmiljø.

Jeg er klar over, at I som politikere ynder at pege fingre og fortælle, at fejlen er alle andres. Det er jo aldrig jer som har ansvaret. Det er kommunerne, skoleinspektørerne eller lærerne, der efter jeres mening er det svage led i undervisningens lange kæde.

Jeg håber, at der i Jeres nye plan for folkeskolen er lagt op til, at lærerne får den frihed til at undervise på den måde de er bedst til, og ikke skal presses ned i en politikerbestemt kasse. Jeg håber også, at der er lagt op til at lærerne kan få mere efteruddannelse, så de kan følge med eleverne, der alle er født med en mobil i hånden.

Et godt råd til dig er:
Giv lærerne deres undervisningsfrihed tilbage og stol på dem. De kan godt.

Venlig hilsen

Michael Mikkelsen
Søholtparken 35
2660 Brøndby Strand
Tlf. 22415343
mail@svendherlig.dk

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Svar til Troels Lund Poulsen

 1. Michael says:

  Her er brevet fra Troels Lund Poulsen:
  Kære Michael Mikkelsen 13-04-2011

  Tak for din henvendelse af 25. marts 2011, hvor du sender et link til en video.

  Jeg lytter altid gerne til forslag og inspiration til, hvordan vi kan skabe en endnu bedre folkeskole.

  Regeringen har fremlagt et folkeskoleudspil, der har til formål at skabe en folkeskole med høj faglighed og videbegærlige, glade børn. En bedre folkeskole er en helt grundlæggende forudsætning for, at Danmark også i fremtiden kan være et af verdens rigeste lande.

  Hvad angår nytænkning af folkeskolen, kan jeg oplyse, at det for eksem-pel er en del af regeringens udspil, at der skal være mulighed for at oprette emnebaserede udskolingslinjer. Eleverne kan eksempelvis få mulighed for at vælge en erhvervslinje eller en it-linje.

  Med venlig hilsen

  Troels Lund Poulsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *