Ikke et eneste kort…
Ja, det er jo så min fødselsdag, som jeg jo skrev meget tidligere i dag! Og der er ikke kommet et eneste fødselsdagskort! Ikke et!

Jeg har dog fået nogle gaver! 500 bobs fra farmor! Det er jo altid godt! Så fik jeg en CD og et par bukser af min kæreste, og det er kanon! Det er så også det! Ellers er jeg blevet ringet op af en kammerat som sang… Det skulle han da ikke have gjort! Det var alt for meget!

Ellers har jeg fået en god gave fra mebbe som skriver i min kommentar-dimmer at hun finder min blog ganske underholdende! Det er en god gave!

Men ellers kan jeg da lige update: Jeg har fødselsdag, og jeg skal bruge den på at skrive opgave! Jeg er endnu ikke rigtigt kommet igang i dag, derfor laver jeg lige en overspringshandling her på siden! Sådan er det jo nu en gang! Om lidt skal jeg ud at handle, det er en smule før tidsplanen (se tidligere indlæg) og så må jeg vist hellere komme i gang!

Gave som modtages:

1) Opgaver om istidslandskaber

2) Opgaver til natur/teknik (Indhold tæt på ligegyldigt)

3) Taler til translokationer (Se tidligere indlæg)

4) Jobtilbud i Kbh og omegn!

Ellers… SES!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.