En debat, der bliver holdt i live…

Efter at have set Marianne Jelved forklare, hvorfor vores statsminister er farlig, valgte TV2 nyhederne at bringe uddrag fra en undersøgelse om hvordan indvandrere har det med Muhammed-debatten. Og her begynder det at være kritisk…

TV2 fortæller først at 9 ud af 10 vil have Statsministeren til at sige undskyld. Det forstår man godt at de vil. Især efter alt det, for at sige det lige ud lort, det har skabt i de sidste 2 måneder. Det er ikke mere pga. af tegningerne, men nu pga. det som er sket pga at tegningerne. Men det nævner TV2 ikke! De stiller spørgsmålet: Bør Anders Fogh sige undskyld til muslimerne for tegningerne? Til det siger 9 ud af 10 selvfølgelig ja… Og det er da klart de siger det, for havde han sagt undskyld, havde muslimerne i Danmark ikke været så udsat, som de er i øjeblikket.

TV2 fortsætter så med at sige at 11% af muslimerne i Danmark synes det er ok at brænde flag og ambassade af… MEN HVAD MED DE ANDRE 89% !!!! Det er 9 ud af 10, der synes det er noget pis at gøre! TV2 Nyhederne viser KUN søjlen med de 11% og ikke den meget store søjle med de 89% Hvor er det dårligt… !

På denne smarte måde har TV2 været med til at holde debatten forvredet og ensporet! SKIDT!!! Det er ikke fair over for det 89% muslimer, som faktisk synes at det ikke er specielt smart at brænde flag af.

Kan vi ikke snart blive enige om, at vi skal have en ny regering…? Og at den ikke skal være med bogerligt flertal!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to En debat, der bliver holdt i live…

  1. Rikke Grotum says:

    JO VI KAN!!

    Din blog er blevet lækker. Hils konen. Mevs Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *