Afhængighed…
JEg sidder lige og ser TV-avisen om børns overdrevne brug af slik, sodavand og SLUSCHCHCICE(Sådan siger hun, hende i fjernsynet). Børnene har et voldsomt udbud af slik at vælge imellem. En af lederne sagde at de stopper børnene hvis de køber for meget, men børnene svarede noget andet. Og børnene var glade for at der var en “bar” som solgte diverse sukker-ting.

Man giver lige så stille, eller rettere sagt hurtigt og voldsomt, børnene en voldsom afhængighed af sukker. De får det hele tiden, og springer nok nogle andre sundere ting over. I mine unge dage fik vi en gulerod i klubben og ikke 5 kilo matadormix! Skidt!

Men det bliver ikke bedre når folk bliver ældre, for så er de bare afhængige af smøger! Ak! “Jeg holder op i morgen… Jeg skal bare lige have en til, og så stopper jeg… Arj, jeg stopper efter denne pakke… Jeg låner lige een!

Og rygning forstår jeg ikke! Det stinker! Og rygernes argument er at det er hyggeligt… Gu’ er det røv hyggeligt! DET STINKER! Og der bliver tåget og kvalmt i rummet man sidder i. DET ER IKKE HYGGELIGT! “Jeg er fest-ryger…”, ja for når der er fest skal der stinkes! Juhuu…? Jeg forstår det ikke! FORKLAR MIG DET… EN ELLER ANDEN!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *