Power-hagl med mere!
Var jeg den eneste som oplevede power-hagl i dag? Jeg nåede heldigvis ind i Netto da jeg så at himlen havde skriftet til natte-farve på få minutter. JEg gik ind af de herlige automatiskedøre og så begyndte det ellers at hagle bag mig! Voldsomme mother-fucker-giga-kæmpe-jonna-syre-voldsomme hagl! Jeg var på vej til et møde, så jeg var på lånt tid… Jeg begyndte at kigge hele Netto igenne, for det kunne jo være at de havde et eller andet jeg kunne bruge til at beskytte mig selv mod regnen med. Jeg ledte i deres lange reoler med “SPOT-VARER”, men ak nej, ingen paraplyer og ingen smarte sæt regntøj! Så begyndte jeg at blive en smule nervøs, for at komme til møde på sin kommende praktik-skole og ligne en deltager til en “Miss-weet-t-shirt” konkurrence. Så i ren desperation begyndte jeg at lede efter plastikposer der var store nok til at jeg kunne være i den. Men på den anden side ville det se bedre ud at møde op i vådt tøj end at møde op i en sortsæk… Nå, men i mens jeg gik der i Netto og overvejede mine muligheder, holdt det op med at regne.

Så jeg gik til møde med tørt tøj, og en masse slik og sager i min taske… For jeg fik selvfølgelig købt en masse halløj mens jeg ventede!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *