HA HA HA HA… Så kan de lære det!
En kvinde på 27 år afværgede en voldtægt ved at bide en af de tre klamme fyre i tisseren! SEJT!!! Hvad er det som sker i øjeblikket? Næsten hver uge kommer der en nyhed om at en eller anden kvinde et eller andet sted i Danmark er blevet voldtaget eller forsøgt voldtaget af en gruppe! EN GRUPPE!!

Hvad er det lige der er galt med de mennesker? Det må da være noget af det mest ynkelige at foretage sig… Altså at voldtage nogen! Skidt sexliv at have!

Men politien har da heldigvis nogle rimelige signalamenter på de tre fyre! Men de mangler lige som det sidste… DEN ENE HAR HERRE ONDT I PIKKEMANDEN!!! Så ser du en i svømmeren eller på herretoilettet på Diskotek IN med en mega hævet penis, så er han sikkert lun på dig, men ser du en med en hævet og blå/gul/grøn pikkemand, så spørg ham lige om han kender noget til et voldtægtsforsøg ved Holmen! (Tjek lige om han er body-paint-model eller andet med maling; Det må være så skidt at fejle i en anklage! )

Men lad os da for ind i helvede få stoppet det svineri! Jeg ville faktisk ønske at hun havde bidt igennem så han ikke kan mere! OVERHOVEDET!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *