NITTE… mega nitte!
Jeg sidder lige nu og roder med mit nye fjernsyn! Det er stort og det er lækkert! MEN!!! Min kæreste og jeg har været i Elgiganten! De startede deres udsalg i dag klokken 10.00. På forsiden af deres katalog var der en sejt fjernsyn med Widescreen og 28 tommer! Det kostede kun 2495 så det var jo billigt! Der stod også at der kun var 400 i hver Elgiganten butik. Fint tænkte vi… Vi tager derud når de åbner! Vi ankommer til butikken klokken 10.04! Og parkeringspladsen er fyldt… hmmm!

Vi kommer ind i butikken, og se en kæææææmpe kø! Der står, vil jeg skyde på, ca. 120 mennesker i en tv-kø! Vi stiller os op, og er forhåbningsfulde. Vi nærmer os den flinke elgiganten-mand, og da han skal betjene manden foran ham som er foran os, siger han: “Når, der fik du det sidste fjernsyn”

Min kæreste og jeg kigger på hinanden… Øv, altså! Vi er altså kommet lige præsis 23 sekunder forsent… ÆV! Men den flinke mand siger så at han da har fjernsynets “storebror” til lavpris også! Den lave pris er så 3495… Så lige 1000 bobs mere! Men vi havde stået så længe at vi tænkte: Vi napper det alligevel”

Så vi ender altså med at bruge 1000 kroner mere, fordi vi er 23 sekunder forsent på den! ÆV!

Men, det er et dejligt fjernsyn!! Det er ligesom at DVD’er kommer til sin ret nu! Med god lyd og et flot billede!

Men ÆV, alligevel!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *