Hvorfor er børn så dumme?
Jeg er så træt af børn! Jeg er jo på arbejde… på Holbæk Teater, og i øjeblikket er en fritidsklub hernede for at opføre et stykker som hedder “Oprør i Fantasien”(som jeg selv har spillet hovedrollen i for 4 år siden) og de børn er bare hjernelamme! De fatter ikke en skid, eller det vil sige at de ikke vil fatte en skid! De stakkels pædagoger(eller hvad de nu er) forsøger at opdrage dem til ikke at løbe, til ikke at råbe, til ikke at slå, til ikke at smide med mad, til ikke at provokere og til 22362637437235374894 andre ting!

Jeg tror bare at børn har lukket af overfor den slags opdragelse fra pædagogernes side, for de er voldsomt ligeglade! Det rager dem faktisk at de får at vide at de ikke må! Det gør det da bare alligevel!

Det betyder så at mit arbejde er en smule forstyrret, blandt andet fordi mange af børnene synes det fedeste er at løbe rundt om noget. Dette noget er så i øjeblikket den skranke jeg sidder ved for at sælge billetter!

Men jeg er en smule spændt på at se hvordan de opfører sig i aften, for der kommer deres forældre, og så er der nok andre boller på piben. Ellers får suppen bare en anden lyd! Og det er bare et skud i tasken!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *