Noget med kål og en opgave som bare ikke vil blive kortere…
Ja, det er jo blevet opgave tid i det lille hjem i Holbæk! Jeg sidder og roder med en pædagogikopgave… og den er alt for lang! Og hvad skal man så gøre ved det? Tja, jeg sletter alt det som er bullshit, problemet er bare at det er det meste af opgaven! Men den skal bare afleveres så jeg kan komme i gang med alle de andre som jeg mangler!

Men hvis noget skulle have lydt til at læse en stor omgang pædagogisk bullshit, så skal du/I være velkommen til at maile mig, for så får i fluks en lorte opgave!

Ud over det skal jeg have kål til aftensmad! Altså ikke kun, men jeg så et tv-køkken-program her den anden dag, med en storsmilende svensker som vist hed Tina. Men hun lavede stuvet hvidkål, og det så nemt ud, så det vil jeg da lave! Så dagens mad er god gammeldages husmandskost! Og her er det ikke en kost med kost… fik i den?

Jeg kan da også lige sige at jeg har fået nyt tastatur til min herlige PC, for min mus døde lige pludselig! Men jeg høvlede min søde kæreste og mig en tur i Elgiganten… (Pas på med at tage i El-dværgen… de har kun dårlige tilbud) Men der var der en super fedt tastetur med optisk mus. Det kan alt muligt! Det har en vandret scrool funktion! Man kan simpelthen vippe scrolleren til højre og venstre! Og så er der en ekstra scroll-knap på tasteturet i venstre side! Det er sgu smart! Og oven i hatten har den 1000 programér bare knapper. Fx. har den en MSN-knap, og en “mine dokumenter”-knap! Det er knald smart!

Nå, men tilbage til lorte-opgaven! Den stinker! Hjælp mig nu???

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *