Adv… det er hvad jeg siger!
I øjeblikket opdager jeg forhold jeg ikke kan forstå! Nogle af dem giver mig kvalme, andre forundre mig på det voldsomste… Jeg synes foreksempel at dette er mærkeligt: Mogens Camre med konen Lene Camre!Hun er 29 år… han er, tja…, klam og gammel! Men han må vel kunne noget… Jeg forstår det bare ikke! Desuden er der folke som man ved hvem er som finder sammen… nogle af dem til så stor forundring og væmmelse, at jeg fik det fysisk dårligt! Det kan de jo ikke gøre for, men igen, jeg forstår det ikke!

Man kan vel konkludere på dette, at kærlighed kan være mange ting. Eller at klamme mennesker også kan finde en kæreste! Jeg vil ikke selv finde mig for god, for der er sikkert også nogle som finder mig klam. Men helt ærligt… Mogen Camre… han er da klam! Både personligt og politisk!

Og hvorfor vælger folk under 40 at stemme/melde sig ind i/støtte Dansk Folkeparti! Jeg mener, at den eneste undskyldning for at være medlem af DF er, at man er gammel og fordomsfuld… Hvordan DF-ungdoms kan eksitere, se det fatter jeg ikke!

Men nu er jeg vist fordomsfuld… men jeg melder mig helt klart aldrig ind i DF… ALDRIG!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *