Orgh, hvad den er varm…
Hvad er det som er varmt, hører jeg dig spørge… og det skal jeg sige dig! Det er nemlig min kaffe! Så er bylden ligesom åbnet!

Jeg har simpelthen ikke haft tid til at skrive i laaaang laaaang laaaaang tid! Jeg har arbejdet hele sommeren på et Tv-program til DR. Det har været så mega røv hårdt og lign, men nu er det slut!

Så nu skal jeg jo finde på noget nyt at lave! Og HOPLA, det er så gjort! Jeg har valgt det som jeg var helt sikker på at jeg ikke gad, nemlig LÆRER! Øv! Nå, men man kan da sige at jeg har valgt helt rigtigt, da jeg valgte at jeg ikke ville bruge min uddannelse til noget(Jeg blev færdig med læreruddannelsen i sommer). For er du da rådden, BØRN er nitte! Det er skabt af så mange slags nitte at det er helt vildt! De fatter ikke en kampesten, og de skulle, hvis man dog bare måtte, tæves!

Måske er det fordi jeg lige startede i dag, og fordi jeg er blevet smidt ind i et kæmpe skema med 26 undervisningstimer om ugen, at jeg bitcher lidt lige pt. Men det skal jo nok gå!

Jeg skal have dansk i en 1. klasse! De går mest op i at få bundet deres sko, tørret deres næser og så eller udfordre flyvere om placeringen på decibelmåleren!

I dag underviste, eller det er måske et flot ord for det, men jeg var i hvert fald til stede i en 3. klasse, som på papiret skulle have kristendomskundskab, men deres faste lærer havde lagt en herlig seddel, hvorpå der stod at de skulle lave ekstraopgaver i enten dansk eller matematik! Hvor fantasiløst er det!

Den samme lærer havde lagt en plan for den 9. klasse jeg skulle undervise i 1 lektion. Her havde han skrevet at de skulle arbejde i verdens mest nederen bog nogensinde! Det var af den slags som ligner en nederen kryds og tværs, hvor eleverne fx. skal sætte kommaer og så skrive det nederen ord som står foran kommaet i boksen, hvorefter de får en nederen kodeord, som de havde gættet i forvejen! De stinker!

De var så meget forbløffede over at jeg sagde at det stank! Jeg fortalte at jeg synes de var så uinspirerende og nederen som de kunne blive! Stort chok for dem, at en uddannet lærer kunne finde på at kritisere det!

Det viste sig for øvrigt at deres normale underviser altid bare bad dem lave noget i den bog når han ikke var der. Han bad dem dog også lave noget i den, når han var der! Så forstår jeg godt de keder sig!

Nå, dette var det første indlæg i laaaaang tid! Og der kommer flere! Mit nye mål er mindst 2 pr. dag! Så må vi jo se om jeg kan holde det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *