Så det…
Man kan tænke sig til mange ting. Men nogle gange kan tankerne ikke følge med. Lige pt. stå jeg overfor en kommende periode med arbejdsløshed. Det har jeg hele tiden vidst, men mit arbejder kræver så meget at jeg ikke har tid til at finde et nyt. På den anden side passer det mig fint at jeg ikke har noget, da jeg virkelig trænger til ferie. Jeg har ikke holdt ferie i over et år, så det er ved at være tid.

Nå, men når jeg så skal konkludere på mit job, som jeg nu har haft siden 3. januar, så har det været sjovt nok. Jeg har prøvet ting, som jeg er ganske sikker på mange andre mennesker ikke har prøvet. Fx. var det specielt da jeg måtte holde Hilda Heick væk fra scenen, da isbjørnen ikke skulle have børste tænder endnu. Ja, tænker du nok, nu er han fuld af lort. Men det er jeg faktisk ikke! Det er helt sandt! Sandt men mærkeligt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *