En start…
JEg har gennem de sidste 2 år forsøgt at få et ben inden for i en branche som er tæt på lukket land, da lle vil være i den! Men nu er jeg begyndt at føle at jeg har fået benet solidt placeret inden for døren. Og den står der!

Der er en rar fornemmelse at have opnået noget. Jeg har nået en del af mit mål. Så nu er spørgsmålet bare hvad det næste mål skal være. I går på DR var der en udsendelse som hedder “Nationen” hvor to forskellige 30 års fødselsdage blev fulgt. Jeg var i chock.. Den ene var en fest pige, der var overbevist om at hun var 20. Hun var klart for meget. Men jeg ville nu helst være med til hendes fest. Den anden fødselsdagsfest var hos et ægtepar i Sønderjylland.. de var begge 30 år, og de holdt nok den mest nederen fest i verden! For det første var der super dårlige sange som familien i stor spass havde skrevet, for det andet var det bare ÆV!!

Nå, men det jeg hæftede mig ved var, at manden i Sønderjylland i en lille interview-del bekendtgjorde: “Jeg har nået alle mine mål. Jeg skal ikke nå mere”
ARGH, tænker jeg så! Tænk at være 30 og ikke have nogle mål.. det må være frygteligt! Hvordan kan man leve resten af sit liv uden nogle mål? Der kan altid være noget man kan have som mål: Jeg vil være en bedre kæreste, jeg vil være bedre til at lave morgenmad for min kæreste, jeg vil se “Den Kinesisk Mur”, jeg vil hinke i mere end 2 timer…
Der er masser af ting!

Det jeg vil sige med det her, er at hvis man ikke stiller sig nogle mål, går man i stå. Og hvem ønsker det? Ikke mig.. jeg har nået et mål jeg satte mig for 2 år sien, så nu vil jeg sætte et nyt.. men hvilket mål? Lige nu, må første del at mit nye mål være:
1) fast job
2) højere løn
3) finde ud af hvad jeg vil være…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to

  1. chandlerharis8934624478 says:

    hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *