Videre i sommeren

Tja, her går det godt.
Jeg er en smule træt hele tiden, for ikke at sige mega smadret; Af at stå op klokken kvart i pubæ hver eneste morgen.

Jeg har lige overstået en langelandsfestival i massive varmegrader.
Eftermæglet efter den festival er måske lidt skræmmende… en 13-årig dreng blev under festival indlagt pga. en overdosis amfetamin… det er sgu da sindsygt… jeg kan simpelthen ikke forstå det.
Hvad får en 13-årig dreng til at indtage amfetamin? Hvem giver ham det/hvem sælger ham det? Får han for mange lommepenge, hvis han har råd til det? Hvor “%T”%&” er hans forældre? Er det så let af få fat i?

Jeg kan simpelthen ikke forstå det. 13 år… 13 år… Hvordan kan man i det hele taget begynde at tage de stoffer? Tror man at det er helt naturligt? Jeg kan simpelthen ikke forstå det!

Nå, hvis jeg skal sammenfatte mit sind lige nu, så må det være, at jeg vil være meget sikker på, hvor mit kommende barn er, hvad det laver og opdrage det til at vide effekten af stoffer… Og til at sige nej… og mene det!

Ses!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *