Nøj… tænk at være så dumme!

Altså… Jeg fatter dem ikke! Jeg fatter ikke at de der latterlige børn fra det tidligere ungdomshus ikke snart fatter det!

Altså… i går… på Rådhuspladsen viste de endnu engang at de er mere blanke en andre folks børn.
Først banker de på ruden ind til Aftenshowet. Så smider de røgbomber. Så råber de mere, og banker mere på ruden… Så kommer politiet. Og det første de råber er: Politikontrol skaber mere vold…

Fuck så er man dum! Hvem yder vold? Gør politiet noget forkert? Eller kunne det være de stakkels unge som kun synes at de selv er vigtige. De mener at de har ret til at styre alt. De er vel 1200 unge som mener at de er de vigtigste i hele Danmark. Lorte snot unger!

Og de råber om at der skal være plads til alle i København, at der skal være plads til alle i samfundet. Men sørger man for plads til alle, når man skubber alle væk og fornægter det “etablerede” samfund?

Nøj… jeg kan simpelthen ikke tåle dem mere! Karen Jespersen ved vist hvor der er en øde ø. Mon man kan låne den?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Nøj… tænk at være så dumme!

  1. Krisser says:

    Hold da bare k… hvor har du ret, føles som om ingen tør sige det. Alle de nævnte møgunger, er i mine øjne anarkister, og anarkister hytter deres eget uden hensyntagen til andres behov, faktisk på andres bekostning. Er det blevet yt at opdrage sine børn og er det yt at som forældre have en holdning, jeg spørger bare???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *