Jobcenter… åh min gud…

Ja, jeg besøgte det. Lidt for at se hvordan det var og hvem der ellers var der.
Jeg skulle aflevere en blanket om virksomhedspraktik. (Det er praktik i en virksomhed, hvor jeg stadig får dagpenge og firmaet ikke betaler noget – Og det varer 4 uger.)
Tjek, tænkte jeg! Blanketten var udfyldt, jeg skal bare aflevere den, og så er det ok.
Meeeen nej… Virksomhedspraktik til mig? Næ, jeg er jo ikke evnesvag… Jeg har jo kun været arbejdsløs et par uger… Stolt viser damen mig min “beskæftigelsesstatus” fra de sidste 5 år. Og jeg har jo lavet noget hele tiden… Jo… det er rigtigt. Eller det vil sige, at jeg faktisk bare ikke har meldt mig arbejdsløs de gange jeg ikke har haft noget at lave.. men pyt.
Jeg må diskutere med de to damer, og jeg er berettet til at komme i virksomhedspraktik… Det koster ikke dem noget, det koster ikke mig noget(Jo, tid..) og jeg skal stadig lave alle de der ansøgninger til jobs jeg ikke får.
Efter lidt vrøvlen fra min side, går de med til det, da de jo godt kan se at det måske er meget godt, og når nu politikerne siger at man skal gøre det.

De ender med at, meget mod deres vilje, at godkende den, meeeen den skal lige forbi en chef…

Flot Jobcenter… Jeg vil bare gerne lærer noget nyt. Og jeg har en mulighed for at lære noget nyt. Jeg har et sted og de vil gerne have mig i praktik.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *