Anbefaling! Se “De fem på flugt”!Den er voldsomt sjov! Jeg havde heldigvis forudbestilt den! Ahh… Jeg glemmer ikke da postbudet afleverede filmen i morges.. Mine små fingre pakkede den brune og noget hårde pakke om… Jeg satte spændt DVD’en i maskinen, og jeg kan stadig huske hvordan jeg nød det! Sjovt og flødeagtigt… eller? Nå, men den synes jeg i hvert fald man bør se! Den er sjov!

Planer? Jo, jeg er glad for at du spurgte! Jeg vil da tage en tur på Café Vivaldi og hører et par af mine venner spille en masse god musik! Det skulle du også tage at gøre! De er drøn gode!!

Jeg kan da også lige sige at jeg i dag har købt domænet havnekoncert.dk, men meget mere om det senere! Ha’ det pænt! Og atju! (Til dem der som mig lider af høfeber!)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *