Juhu!! Jeg har tidligere skrevet om at Jodle Birge (tak til Ole for r-fejlen) har været syg! ArgH! Ham vil vi nu ikke miste! Tilgengæld har man været heldig hvis man skulle have været til koncert med den kære Jodler, det er nemlig sådan at en række andre kunstnere sprang til for at tage hans arrangementer! Den enes sygdom, den andens brød! Klam talemåde!

Og så ved jeg godt at det er tragisk med al den ballade i Israel, som ser ud til aldrig at stoppe, men hvor er det sjovt at den palæstinensiske premierminister hedder Abbas til fornavn! Jeg kan ikke lade være med at tænke på 4 svenskere i grimt tøj og tjavset hår! Han hedder oven i købet Mahmoud Abbas… Mammut Abba!? (Beklager… jeg er lidt træt!)

Jeg vil gerne lige slutte af med et Melodi Grand Prix citat:

“Let get happy and lets be friends” (Hvor er det dybt! Jeg kan ikke huske hvilket land, men høj hvor er det smukt…!)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *