Forstyrrende elementer!!

Jeg er ved at læse til eksamen… Det stinker! Jeg vil hellere have en sterin-lavment end læse! Det værste er at jeg skal op og forsvare en opgave jeg afleverede for et godt stykke tid siden, hvor det hele står i! Altså ikke fordi ALT står i den, men man skal vist ikke sige noget om det som ikke står i opgaven… Hvorfor kan censor og min dansklærer så ikke bare læse opgaven en ekstra gang? Er det fordi de ikke kan læse? Og hvad skal jeg sge?

– Som i jo kan læse i min opgave…

eller

– I ved jo hvad jeg mener men jeg vil godt lige forklare det for jer igen, da jeg tror i ikke fatter en skid…

Det går nok ikke! Men så er det godt man har en blog som kan bruge ens tid på en yderst fornuftig måde… herligt! Jeg må hellere læse… øv øv øv øv!!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *