JEG FIK 11!!

Hvor svært kan det være… JEg har så været oppe i dansk på seminariet i dag… Jeg fik 11… Jeg har lavet noget de sidste 3 dage, og hvis man læser på bloggen fra de sidste par dage, kan man jo se at jeg har lavet meget andet end læse! Men nu er jeg dansklærer… skræmmende… (Lad venligst vær med at kommenter stavefejl!) Men hurra for 11! Det har jeg aldrig fået før! Da jeg fik karakteren vidste jeg ikke hvordan jeg skulle reagere, jeg lagde faktisk ud med at sige:

– øhhh… 11?

– Ja, for vi synes at du klarede det rigtigt flot!

– Øhh… Ja, det må jeg da have gjort!

Og da jeg så kom ud og skulle sige til min kæreste hvad jeg havde fået, lagde jeg ud med at sige:

– Det gik da vist meget godt!

– Hvad fik du?

– Jeg fik vist 11!

– MEGET GODT?????

Nå, men så har jeg altså prøvet det! Nu skal jeg drikke meget, faktisk så meget at jeg i morgen har glemt at jeg fik 11 i dag!

Det tror jeg nu ikke jeg kan, men jeg kan prøve!!!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *