Nogle gange kan virkeligheden overgå ens fantasi!!!!

Nå man bladre nyhederne igennem på de forskellige avisers hjemmesider, møder man nogle gange nogle overskrifter som man bliver nød til at læse videre på! Da jeg så denne overskrift: “Ko anholdt” blev jeg en smule nysgerrig! Det måtte jeg bare læse!

En anden sej artikel handler om en baywatch-babe som løb, kun iført tangatrusser, efter nogle biltyve! Det gad jeg godt at have set!

I BT kan man læse at danskere er utro som aldrig før, men hvis man lige læser videre i rubrikken, står der så: “Par-terapeuter slår alarm”! Hvordan slår de alarm? Har de sådan en af de der glas ting med påskriften: “I tilfælde af voldsom utro blandt danskerne – Knus glasset!”

Og gæt så hvad denne artikel handler om: “Sikker bagning på nettet”??? Gæt! Ellers tryk her og bliv en anelse overrasket!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *