Hvorfor laver aviserne altid så dumme overskrifter?? Hvad med denne her: Brøndby løb med pokalen… Fint… Hvis de havde ventet havde de måske ikke fået den!!! Men generelt er det vel fodbold som bidrager med dumme ting! Tit hører man en spiller blive spurgt hvorfor de tabte kampen… Og svaret er vel åbentlyst: De andre scorede flere mål!

Man hører også ofte kommentatorerne sige at det ville være et godt tidspunkt i kampen at scorer et mål på… Hvornår er det et dårligt tidspunkt?

Nå ja, man kan jo blive ved! Jeg vil lige tilsidst inden jeg vil sove fortælle om en sej ting i Holbæk! Tro det eller ej, for det findes! Vi har skilte til alt! Der er et skilt til Holbæk Orienteringsklub! Skidt at de behøver skilte… Vi har skilt til vores gangsportsforening… Mærkelig forening! Og så er byen den lykkelige ejer af en BUDU-hal! Jeg ved ikke helt hvad det er, men det lyder som en slags japansk kampsport for fede mennesker! Så har de jo også noget at lave! GODNAT!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *