Hmm.. forkert prioriteret…

Vores land har et problem. Vi synes at dyr er vigtigere end mennesker. På nogle punkter er det ok. Men andre gange går det for vidt….

Da jeg i går hørte nyheden om, at der skal bygges en motorvejsbro til hasselmusen… TIL 18 MILLIONER KRONER!!!! FOR EN BRO TIL EN LORTE MUS!

Samme dag var en stor artikel i politiken, og at mange danske børn er så fattige at de ikke har råd til at komme på tur, eller ikke har råd til at gå til sport!!! For 18 millioner kunne man rigtigt mange andre ting, til alle dem som faktisk har brug for det.

Hvad helvede skal vi bruge hasselmusen til?? Det er et skadedyr… Og jeg er faktisk pænt ligeglad om den findes eller ej! For det er ikke værd at bruge 18 millioner på en bro for at rede en lorte gnaver!!!!! STOP DET!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *