Dansk radios store dag

Så er dagen kommet hvor den store danske radiokanal, FM5, skal på auktion.
Der er meget debat om hvor meget de skal gøre, når de får den igang. Man skal have en million lyttere, de skal tænke originalt, og de skal tjene mange penge

Alt dette skal de altså tænke over når auktionen i dag løber af stablen kl. 17. (Den sendes direkte via sputnik…).

Nå, men oven i hatten står TV2 med muligheden for en kæmpe retsag hvis de byder mest, for så er det staten selv som har betalt den… eller er det? Så vidt jeg er bekendt, får TV2, kun statsstøtte til regionalerne, mens selve hovedstationen er udelukkende reklamefinacieret.

Og mere sjovt er det at Radio Talpa(a.k.a. Radio100FM) også har tænkt sig at byde. Men de har allerede FM6, som ikke er helt landsdækkende. Hvad mon der sker hvis Radio Talpa får den? Må de have dem begge? Skal de betale dem begge? Eller skal de bare betale difference oven i deres egen? Skal de afstå den lille kanal?

Og hvad hvis TV2 får den? Det viser sig at Palle Strøm og Keld Renicke udvilker radiokoncepter… spændende… zulubingo i radioen? Eller hvad med RadioKlovn!

Nå, men alt i alt, så er jeg spændt på hvem der løber med kanalen, og hvor mange penge de ender med at skulle give for det.

Skal vi lave en lille pulje om hvor lang tid den kommer til at sende? Jeg siger maks 1 år! Hvad siger du?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *