Og endelig er vi hjemme!

Så landede jeg så her den anden dag! Eller det vil sige at det var jo piloten og selve flyet som lavede det helt store arbejde! Mit arbejde bestod, under flyveturen i hvertfald, i at være nervøs, klamre mig til min kæreste(Ikke fordi at det ville have hjulpet hvis vi styrtede ned alligevel…) og så at forsøge at spise den mad man får serveret! Det er ikke let! Jeg er næsten 2 meter høj og er også en smule bred(ok, jeg er lidt fed i det…) så jeg kan altså ikke være der på de små sæder! Mens de japanere som sad lige foran, nærmest kunne side tres på hvert sæde…

Nå, men det var den bedste ferie nogen sinde! Vi startede med at flyve til Athen, så tog vi til Ægina, og herfra via Athen(igen!) til Paros. Lækker ø! Så tog vi en sejltur til Santorini (dyr men flot ø, og så nappede vi lige et smut til Naxos og blev der til vi skulle hjem!

Jeg fik på vejen hjem hele tiden sangen som Kaj og Andrea synger med rejser! For hvis sangen havde handlet om vores tur hjem ville den lyde sådan her:

::- Først skal vi med bus og så med båd

og så med bus og så med fly

og så med lufthavnstransportbånd og så med fly

og så med bil og så med bil

og ENDELIG er vi hjemme… -::

Og ikke nok med turen hjem tog tid, men vi havde lige 11 timer fra vi skulle tjekke ud fra vores lejlighed på Naxos til færgen sejlde…

Og så kom min kuffert ikke!! Den var stadig i Frankfurt(hvor vi mellemlandede)! Nå men jeg lover at der vil komme mange flere historie fra den ferie!

I morgen skal jeg med hele sviger-mekanikken til Grøn Koncert! Det blir godt! Mandag kører jeg så til Langeland hvor den seje og ikke mindst hyggelige festival starter lige om lidt!

Nu skal jeg på arbejde til klokken 3 i nat! Måske et lille indlæg der? Hvem ved? (Dass weist nur duuuuuuuu)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.