Ting som man kan få!
Hvorfor kan vi mennesker få så mange ting som gør nas?? Man kan få varmeknopper, udslæt, tæsk, eksem, bylder, pest…(forsæt selv)(Find selv hvilken som falder uden for…) Og der er alle disse mere eller mindre klamme ting, som pludselig bare angriber kroppen… Hvorfor spørger jeg? Har vi gjort noget? Og hvorfor er det altid mig som får det hele????

For at starte fra en ende af:

Jeg har fået noget der gør herrenas under min ene arm, det er nok opstået pga. den varme som var da jeg var på arbejde i går aftes/nat(Mere om det senere). Det er en af den slags røde udslæt som bare svier og som virkelig fylder ens krop med smerte når man skal putte noget deo på! Og spørger man hvad man kan gøre mod det, får man svaret: IKKE NOGET! VENT! Og det er jo et sejt svar! Så jeg render rundet med den ene arm holdt højt i vejret! Jeg render altså rundt som en fodboldspiller som lige har scoret det afgørende mål!

Så har jeg fordi det er første gang jeg er på arbejde i næsten en månede! Det vil altså sige at jeg ikke har lavet noget i laaaaang tid, og så ligger ud med en gang 9 timers vaden rundt! JEg er såååå smadret! Mine fødder gør så ondt!

Oven i det har jeg fået de famøse varmeknopper mellem mine baller(Ja, jeg ved godt at det måske er lige rigeligt info, men jeg har en grund).

Får at modvirke bare noget af alt dette(JEg ved godt at mange har meget mere, men jeg ælsker at have ondt af mig selv) sidder jeg altså med en arm i vejret, to fødder i massage-fodbad og ballerne klemt godt sammen! Det er et ynkeligt syn!

Men jeg skal være bare en smule klar til at jeg skal på Grøn Koncert! Men hvor fedt blir’ det så… Jeg kan stort set ikke taqe deo på, jeg kan næsten ikke gå(lille overdrivelse) og min røv gør nas… Og så har jeg høfeber… Herligt med en græsmark!

Nå, nok om mig og de ting som gør herre nas!

I morgen kører jeg til Langelandsfestival! Det blir’ totalt spas! Jeg skal være i pressescenteret sammen med en god ven, og vi skal sørge for at holde møde med vagterne, med gruppernes tour-folk, vi skal tage tid på pressemøderne, og vi skal sørger for at de kendte har det godt med pressen… Spass!

Jeg vil forsøge at skrive noget derfra, for vi har vist nok internet i pressescenteret! Så glæd jer til slibrige nyheder om de kendte eller mine ting på kroppen som gør nas! Dejlig blanding!

Nu vil jeg tage fødderne op og se om det har hjulpet!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.