Langeland jeg tror du har…
Her sidder jeg så i Langelandsfestivallens pressecenter! Der er sgu run på den! Vi arrangerer interview mellem de kandte og pressen! Vi skal også sørge for at fotograferne ikke tager billeder af noget de ikke må! Og det prøver de på hele tiden!

Vejret er noget lort! I hvert flad lige pt. Det har lige mega regnet og det er meget overskyet! Men man er vel festivalgænger! Så jeg vandrede fluks tilbage til mit telt, som jeg deler med min kæreste og to af hendes veninder! Jeg ledte i ca. 25 minutter efter min regnjakke, og da jeg havde opgivet, kom de to veninder tilbage og sagde at min kæreste havde lånt den! ARGH! Så jeg vandrede ned der hvor hun stod, men hun havde bare fået jakke af en, som jeg ikke skal nævne her(Jesper Nielsen), havde bare givet hende den og sagt at jeg godt vidste det… Hmmmm!

Nå men ellers er det sjovt herovre! JEg så Lasse Rimmer og Sebastian Dorset lave stand-up i går, og de er jo altid sjove.

Så har jeg set Nik og Jay… Altid sjove mennesker… bare uden at vide det!

Jeg har set ting jeg ikke mener man bør se… Stive kendte mennesker… Stive børn… og en blind mand som spiller musik til hans fingre bløder!

Hvis du ikke kender ham, så hedder han Tom Duke, og har kunstnernavnet Tom Dukebox! Og det er han! Han sidder med sin guitar og spiller, og i mens går en række ringbind rundt med en masse sange i. Hver sang har et nummer, og har man et ønske råber man bare et nummer og så spiller han den!

Nu vil jeg måske lave noget i regnen! Jubii!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.