Barselsdagbog – Dag 2

Ja, så kom 2. dagen så.
De helt store projekter var lagt på hylden, da vi senere på dagen skulle ud og lege gæster. Derfor var der ikke sat de helt store planer op.

Jeg valgte så at prøve at webcam-chatte med Onkel Lau, som befinder sig i New Zealand, og det gik også fint. Desværre var forbindelsen noget hakket, så der var ikke lige så stor begejstring som i går. Men det var da sjovt.

Da der begyndte at kommer tegn på træthed, lagde jeg lillemanden til at sove ved 10-tiden. Lidt for tidligt, men når man er træt er man træt! Han sov vel omkring 45 minutter, og vågnede ved at naboens latterlige hund skulle gø og skabe sig… ! Den peb og gøede i et væk. Nabo-menneskene lod som om de ikke hørte det. De gik dog ind, da jeg højlydt sagde: “Nå, lillemand, vækkede den latterlige møgkøter dig?”. Det fik dem sjovt nok til at kalde hunden ind. Den kom dog ud igen 5 min efter og fortsatte gøeriet. Lorte hund. Der er virkeligt ikke andet end problemer med de hunde, der bor omkring os. Ved siden af lortekøteren, bor en stor sort hund(pas om race…) og en mega stor dobberman. Jeg vil gerne indrømme, at jeg er pisse bange for den store dobberman. Vi har oven i købet været inde og bede ejeren om at sætte noget hegn op, men han valgte bare at ligge en havestol midt foran hækken… tak for hjælpen hundespasser! (Hunden har oven i købet mens jeg skrev dette, gøet så vi igen troede den var i vores have… Det har den været før! Og ejeren har stadig ikke gjort en skid ved det! Men kan, undskyld jeg siger det, heller ikke holde to pænt store hund i en meget lille have, uden de bliver sindssyge!)

Nå, men tilbage til dagen med Lillemanden! Efter formiddagsluren fik vi os lidt mad. Og så skulle vi på dagens gåtur. Den gik i dag til nogle andre supermarkeder, bare for at prøve at gå et andet sted hen. Den lille gut faldt i søvn efter 12 minutters gåen. Ikke lige som planlagt. Han sov hele gåturen og shopperiet igennem. Han vågnede først, da jeg satte mig på en bænk, med den avis jeg havde købt, og ville slappe lidt af. Det skulle jeg så ikke! Til gengæld ville lillemanden gerne læse med! Tjek billedet! Jeg valgte så, at dagens udfordring skulle være, at få lillemanden til at læse avis… Hey… TJEK!

Så legede vi. Og så kom Mor hjem. Vi hyggede lidt alle tre, og så kørte vi til fællesspisning. Der var 5 børn og 11 voksne. Og den yngste baby var 3 måneder, så var der 3 babyer på 9-10 måneder og så en stooooor dreng på over 3 år. Der var gang i den, og Lillemanden imponerede selskabet med sine fantastiske evner ud i at gå. Han kan næsten… han rejser sig uden at støtte sig til noget, så tager han et skridt med højre fod, og så et skridt med højre fod. Vi skal vist hjælpe ham lidt i gang med den venstre, ellers ender det med, at han kun kan gå i cirkler! Bittert!

Men en herlig dag! I morgen skal vi på besøg hos gutterne fra den fagre IT-verden! Så morgendagens udfordring: Tage til KBH!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *